Propisnik - Stolni tenis - djevojčice i dječaci

  OŠ - Stolni tenis         13.11.2015.

Broj: 258/2015

Virovitica, 16.11.2015.

PROPISNIK PRVENSTVA ŠŠD OSNOVNIH ŠKOLA

                       STOLNI TENIS

DJEVOJČICE I DJEČACI

 

Prvenstvo osnovnih škola u STOLNOM TENISU -DJEVOJČICE I DJEČACI održati će se u ČETVRTAK 26.11.2015. godine o osnovnoj školi Voćin s početkom u 9 sati.

Domaćin prvenstva je ŠŠD "ISKRA " Voćin koje dužno osigurati dvoranu i stolove za

igranje.

DJEVOJČICE

Na prvenstvu sudjeluju : 1. Bilogora (šb) 2. Iskra (v) 3. Slatina (s).Mladost (vt) 5.Sokol.

6. Junior (sl)

DJEČACI

Na prvenstvu sudjeluju : 1. Mladost (vt) 2. Bilogora (šb) 3. Baqua (šb) 4. Iskra (v) 5. Junior(sl) 6. Čađavica 7. Sokol (p) 8. Ibm (vt)

VODITELJI ekipa dužni su prije početka natjecanja voditelju natjecanja predati POPIS IGRAČA/ CA/ najviše 4 (četiri ) , ovjeren od uprave škole.

 

PRVENSTVO se igra pojedinačno ( bez parova ) . Ekipa koja ostvari tri pobjede je pobjednik susreta. Preostali susreti se ne igraju.. Treći igrač (ca) obavezno mora nastupiti..

SUSRETI SE IGRAJU NA TRI DOBIVENA STA . Set traje do 11 poena a igra se lopticom 40 mm promjera.

 

DJEVOJČICE : Prvenstvo se igra u dvije grupe . Prvoplasirane u grupi igraju za prvo mjesto a drugoplasirane za treće mjesto.

 

DJEČACI : PRVENSTVO SE IGRA U 2 GRUPE. Unutar grupe igra svako sa svakim( grupe se formiraju ždrijebom). Prvo plasirane ekipe u grupi igraju finale za pobjednika županije. Drugo plasirane ekipe u grupi igraju za treće mjesto.

 

Prvo plasirana ekipa u kategoriji djevojčica i dječaka predstavljati će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine sjever koje će se održati u 11.02. 2016. godine u Varaždinskoj županiji.

 

POSEBNA OBAVIJEST:

SVAKA EKIPA PONIJETI POKRETNI SEMAFOR ( BROJAČ POENA )

 

                                                                 Voditelj natjecanja :

 

                                                                 Želimir Holer, prof.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.