Propisnik - Stolni tenis djevojčice i dječaci - 7-8 razredi

  OŠ - Stolni tenis         27.11.2013.

Broj: 180 /2013

Virovitica, 27.11.2013.

PROPISNIK PRVENSTVA ŠŠD OSNOVNIH ŠKOLA

                  STOLNI TENIS 

DJEVOJČICE I DJEČACI

 

Prvenstvo osnovnih škola u STOLNOM TENISU -DJEVOJČICE I DJEČACI održati će se u UTORAK 03.12.2013. godine o osnovnoj školi Voćin s početkom u 9 sati.

Domaćin prvenstva je ŠŠD "ISKRA " Voćin koje dužno osigurati dvoranu i stolove zaigranje.

DJEVOJČICE

Na prvenstvu sudjeluju : 1. Bilogora (šb) 2. Iskra (v) 3. Slatina (s)

DJEČACI

Na prvenstvu sudjeluju : 1. Mladost (vt) 2. Bilogora (šb) 3. Baqua (šb) 4. Iskra (v) 5. Junior(sl) 6. Čađavica 7.Izvor (z)

VODITELJI ekipa dužni su prije početka natjecanja voditelju natjecanja predati POPIS IGRAČA/ CA/ najviše 4 (četiri ) , ovjeren od uprave škole.

 

PRVENSTVO se igra pojedinačno ( bez parova ) . Ekipa koja ostvari tri pobjede je pobjednik susreta. Preostali susreti se ne igraju.. Treći igrač (ca) obavezno mora nastupiti..

SUSRETI SE IGRAJU NA TRI DOBIVENA STA . Set traje do 11 poena a igra se lopticom 40 mm promjera.

 

DJEVOJČICE : Sustav svako sa svakim .

 

DJEČACI : PRVENSTVO SE IGRA U 2 GRUPE. Unutar grupe igra svako sa svakim( grupe se formiraju ždrijebom). Prvo plasirane ekipe u grupi igraju finale za pobjednika županije. Drugo plasirane ekipe u grupi igraju za treće mjesto.

 

Prvo plasirana ekipa u kategoriji djevojčica i dječaka predstavljati će našu županiju na poluzavršnom natjecanju skupine sjever koje će se održati u 13.02. 2014. godine u Varaždinskoj županiji.

 

Voditelj natjecanja :

Želimir Holer, prof.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.